пятница, 6 ноября 2015 г.

Україна 300 років рабства в Царській Росії Ukraine 300 years of slavery in Czarist Russia




305 річчя «братської» різанини в Батурині

Технология Ванна в ванне. Наливная ванна. Эмалировка и реставрация ванн, ремонт ванной, лучшая цена и гарантия по восстановлению эмали.
Московські псевдобрати окупанти «Різанина в Батурині»

 Каральні дії московських військ із захоплення і знищення столиці гетьмана Мазепи Батурина і його мешканців, що були проведені 2 листопада 1708 року. В ході цих дій були вирізані всі мешканці міста, За різними оцінками загинуло від 11 до 15 тисяч батуринців. . Саме місто було пограбоване, в тому числі і православні храми, а потім, за наказом Меншикова, було спалене, а церкви знищені.


Волонтерская помощь армии, український волонтерський рух.

Московські псевдобрати окупанти 3 серпня 1775 року Катерина II видала маніфест, яким оголосила, «рос. что нет теперь более Сечи Запорожской в политическом ея уродстве».,Погром Запорозької Січі Князь Потьомкін - на засіданні уряду з проектом ліквідаціїЗапорозької Січі 23 квітня 1775 року. 4 червня за схваленим планом 100-тисячне військо під командуванням генерал-поручника Петра Текелія, повертаючись із турецької війни, обступило Січ, скориставшись тим, що Військо Запорозьке ще було на турецькому фронті.




 Загарбники розграбували військову скарбницю, архів, церкву. Разом із старшиною Калнишевського було заарештовано довічно заслано до Соловецького монастиря, Московькі псевдобрати Колії́вщина повстання на Правобережній Україні у 1768 році проти кріпосницького, релігійного та національного гніту Польщі. Очолив це повстання Максим Залізняк, Іван Ґонта Коліївщина стала найвищим етапом гайдамацького руху.

Супроводжувалося масовою різаниною єврейського і польського окупаційного населення . Повстання було придушене Москалями (спільно з поляками)а гайдамацькі ватажки — страчені або заслані в сибір . Загалом було страчено близько 30 000 Українців Московські псевдобрати окупанти 1863 — Валуєвський циркуляр про заборону давати цензурний дозвіл на друкування україномовної духовної і популярної освітньої літератури: "жодної окремої малоросійської мови не було і бути не може" Перша загальний перепис Російської імперії 1897 року за рідної мови, найбільші мовні групи, в порядку убування, великороси (росіяни) - 44,3%, малороси (українці) 17,8%, поляки - 6,3%, білороси (білоруси) - 4,3%, євреї - 4,0%. , Представники української мовної групи («малоросійської» за формулюванням перепису чисельно домінували на всій українській території також україномовне населення складало більшість на Кубані і Холмської губернії, за винятком Одеси і Криму.

Декоративное оформление стен вашего дома.

З 1897 року по 2001 чисельність росіян в межах сучасної України збільшилась на 374,1% Тату, тату! Чорт до хати лізе! - То нічого, дитинко, аби не москаль Москалями або москаликами в Україні називають клопів Pyrrhocoris apterus, червоних комах з чорними цятками та приплюснутою спиною, що повзають по землі строєм. Також москалями в Україні інколи називають звичайних домашніх тарганів. тарган, незважаючи на те, що він живе у будинку господаря сприймається як загарбник.






Комментариев нет:

Отправить комментарий